Du er her: ForsidePavilloner > Pavilloner til skole

Pavilloner til skole

Skoler og uddannelsescentre kan med fordel etableres i pavillon byggeri fra FOCUS Moduler A/S. Her skabes der moderne rammer omkring hverdagen i skolen eller på uddannelsen med komfortable løsninger, der tilbyder moderne faciliteter samt et supergodt indeklima. Kontakt os i dag og hør nærmere om pavilloner til skole byggeri!

Moderne skole byggeri i pavilloner

Hos FOCUS Moduler A/S leverer vi moderne skole byggeri i pavilloner, som overholder kravene i BR18 og BR20. Her får du både komfortabel indretning og flotte facader, der kan tilpasses således pavillon løsningen matcher eksisterende byggeri.

Pavilloner til skoler byder på et godt indeklima, så både elever og lærere oplever en behagelig hverdag i lokalerne. Hos FOCUS Moduler A/S lægger vi endvidere stor vægt på energioptimering i byggeriet, hvorfor vi har fokus på anvendelse af f.eks. varmepumper, solcelleanlæg og fornuftig ventilation.

Hos os får du skræddersyede løsninger, der special tilpasses til netop din skole – og det er uanset om det gælder størrelse, indretning, udvendig beklædning eller noget helt fjerde.

Kontakt os gerne for gratis og uforpligtende rådgivning omkring pavilloner til skoler – vi er klar til at hjælpe dig med at etablere en fornuftig skole for både store og små!

Fordele med pavilloner til skole fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energibesparelser og -optimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på pavilloner til skoler:

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om skoler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning