Du er her: Forside > Pavilloner

Pavilloner

Ønsker du en præsentabel og fleksibel løsning i en høj kvalitet og til den rigtige pris, har FOCUS Moduler A/S gennem årene udviklet pavillonbyggeri til at være et sikkert valg. Vi tilbyder således pavilloner og moduler, der overholder de nyeste krav i BR18 og BR20 – både til salg og leje, nye såvel som brugte løsninger. Alle opgaver udføres desuden gerne i totalentreprise.

Pavilloner der dækker ethvert behov

Indretningsmulighederne er mange, og da vi både råder over standardindrettede moduler og specialindrettede pavilloner, har vi altid en løsning at kunne tilbyde dig – uanset, hvilke behov og ønsker, du måtte have.

Produktionen af nye pavilloner foregår ved hovedsædet i Randers i vores moderne værkstedsfaciliteter, der består af 5000m² bygninger med traverskraner til at løfte elementer og optimere byggeprocesserne.

Vores præfabrikerede pavilloner færdiggøres mest muligt på fabrik i et lukket miljø, hvilket både sikrer beskyttelse af byggeriet samt optimale arbejdsprocesser med minimal vejrafhængighed. En effektiv og sikker fremgangsmetode, der fører pavillonerne sikkert frem, til de læsses på lastbiler og transporteres ud til opstillingsstedet.

Vi tilbyder byggeri i pavilloner til:

  • Kontor
  • Butik
  • Beboelse
  • Skoler og undervisning
  • Institutioner
  • Mandskabsbeboelse og -ophold
  • Kantine
  • Sygehuse og laboratorier

– og meget, meget mere…

FOCUS Moduler A/S - Præfabrikerede pavilloner

Spørg os om pavilloner

Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder vi altid gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud. Med mere end 30 års erfaring i bagagen inden for produktion, salg og udlejning af pavillon løsninger, er vi klar til at være din seriøse samarbejdspartner.

Når du samarbejder med  os i FOCUS Moduler A/S kan du altid være sikker på, at det er dig som kunde, der er i fokus – lige fra første skridt til overlevering af nøglen!

Eksempler på pavillon løsninger:

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Tegningsmateriale – pavillon opstillinger

Pavillon løsninger

Pavillonløsninger

FOCUS 1-8
Oversigt plan + indretning

Galleri: Pavilloner i anvendelse

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner og moduler!

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning