Du er her: Forside > Om os > Rådgivning

Rådgivning

Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder vi altid gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud. Med mere end 30 års erfaring i bagagen inden for produktion, salg og udlejning af pavillon- og modulbyggeri såvel som materiel til byggepladser, står vi klar til at være din seriøse samarbejdspartner, der tilbyder totalløsninger til din næste opgave.

FOCUS Moduler A/S tilbyder altid gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud.
Vi har mere end 25 års erfaring i bagagen inden for produktion, salg og udlejning af pavillon- og modulbyggeri
FOCUS Moduler A/S er din seriøse samarbejdspartner, der tilbyder totalløsninger til din næste opgave.
FOCUS Moduler A/S tilbyder altid gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud.
Vi har mere end 25 års erfaring i bagagen inden for produktion, salg og udlejning af pavillon- og modulbyggeri
FOCUS Moduler A/S er din seriøse samarbejdspartner, der tilbyder totalløsninger til din næste opgave.

Rådgivning med kunden i fokus

Ved et samarbejde med FOCUS Moduler kan du være sikker på, at det er dig som kunde, der er i fokus – lige fra første skridt til overlevering af nøglen.

Det er dine ønsker til størrelse, indretning, materialer og udseende, der er det vigtigste. At opføre en midlertidig eller permanent bygning er en stor beslutning, uanset om det gælder pavillon- og modulbyggeri eller løsninger til beboelse, bygge- pladsmateriel eller andre byggesager – og god rådgivning fra en seriøs samarbejdspartner kan være altafgørende for projektets succes.

Du skal være tilfreds som kunde, og derfor udarbejdes der i forbindelse med rådgivning tegningsmateriale til drøftelse og korrektioner indtil alle detaljer er på plads. Det sikrer, at det aftalte også er det, som leveres, så du ikke skal have bekymringer omkring byggeriet – heller ikke når du f.eks. vælger en totalentreprise, hvor FOCUS Moduler A/S håndterer hele byggeprocessen for dig.

Hos FOCUS Moduler A/S er vi ikke tilfreds før end, at du som kunde er tilfreds – det sikrer dig det bedst mulige resultat igennem byggeriet.

Uanset opgavens omfang og størrelse møder du hos FOCUS Moduler A/S altid seriøs og engageret rådgivning. Fra idé til nøglefærdig løsning varetager vi vores kunders interesser, og giver alle byggeprojekter merværdi gennem transparens, ærlighed og oprigtig meningstilkendegivelse. Vi bestræber os tillige på korte beslutningsveje såvel som en åben og fleksibel organisationsstruktur.

Processen hos FOCUS Moduler A/S

Fra idé til nøglefærdigt byggeri – klar til indflytning

Hvis du påtænker at opføre dit næste byggeri på en smart måde, hvor du som kunde har fokus på den økonomiske ramme, udførelsesperiode og et sundt byggeri, er netop modulbyggeri måske noget for dig!

FOCUS Moduler A/S har skabt solide kunderelationer på relativ kort tid, da vi oftest går langt for kundens ønsker og behov, og vi skaber modulbyggeri som er tilpasset den kommende bruger, fra projekt til projekt. Mange forskellige løsninger og erfaringer fra tidligere projekter gør os i stand til at varetage en række ”special” opgaver, hvor vi kan inddrage præfabrikation med konfigurering, således tid og økonomi er i synergi.

Vi har erfaring med institutioner, kontorbyggerier, skoler/undervisning, sommer/fritidshuse samt mandskabs og omklædningsfaciliteter til den professionelle bygherre. Vi sørger altid for at holde os opdateret i forhold til den nyeste viden indenfor bygningsreglement, materialer samt projekteringsydelser.

Hos FOCUS Moduler A/S kan vi tilbyde kunderne en samlet pakkeløsning, således du blot kan bestille ”varen” og læne dig tilbage. Vi varetager gerne dit næste byggeprojekt i totalentreprise, hvor vi forestår hele processen fra ide grundlag til udførelse/opførelse.

1. Idégrundlag

Du henvender dig til FOCUS Moduler A/S med din idé – vi mødes og snakker projektet igennem med dig, får vendt og drejet dine krav, ønsker og behov til det nye byggeri, hvordan det skal anvendes, og af hvem.

2. Entrepriseform

Når idégrundlaget er på plads, vælger du entrepriseform – vi varetager gerne dit næste byggeprojekt i totalentreprise, hvor vi tager hånd om hele byggeprocessen fra start til slut – og vi indgår aftale.

3. Projektering

Vi anvender projektering med 3D til forventningsafstemning. Med den nyeste viden og CAD-programmer, viser vores tegnestue dig byggeriet, inden det forlader tegnebrættet og du foretager endelige valg.

4. Produktion

Efter projekterings processen påbegynder vores dygtige håndværkere produktionen af byggeriet på vores eget værksted. Fordi vi færdiggør mest muligt på værkstedet indendøre, er du sikret en effektiv byggeproces med minimal vejrafhængighed.

5. Jord- og støbearbejde

På selve lokationen for byggeriet sørger vores solide samarbejdspartnere for en række forskellige aktiviteter såsom kranarbejde, transport, jord og -betonarbejde, evt. støbning af fundament m.m. Grunden klargøres til opstilling og tilslutning af modulbyggeriet.

6. Transport

Når modulbyggeriet er konfigureret og færdiggjort så meget som muligt fra værkstedet, transporteres det til den klargjorte grund, hvor det efterfølgende opstilles. Vi er naturligvis opdateret på nyeste bygningsreglement, og sikrer altid overholdelse af lovkravene.

7. Montage og tilslutninger

Modulbyggeriet monteres på lokationen, og tilslutninger udføres – elinstallationer, vand, kloak, VVS mv. Vi tilbyder ligeledes at udføre  IT- og netværksinstallationer, samt opsætning af alarmsystemer osv.

8. Møblering

Sidste skridt i byggeprocessen er indretning og møblering. Vi har erfaring med stort set alt: Institutioner, kontorbyggerier, skoler og undervisning, sommer- og fritidshuse samt mandskabs- og omklædningsfaciliteter til den professionelle bygherre.

9. Nøglefærdigt byggeri

Dit nye modulbyggeri er færdigt og klar til indflytning. Sammen holder vi afleveringsmøde, og skulle der mod forventning være mangler, udbedres disse. Nøglen overdrages, og lokalerne kan tages i brug – og være til glæde og gavn mange år frem i tiden.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner og moduler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk