Du er her: Forside > Byggeplads

Byggeplads

Brug for byggeplads faciliteter? Så tag fat i os hos FOCUS Moduler A/S! Vi har løsninger til alle former for byggeplads indretning – både mandskabsvogne, skurvogne, letvogne, omklædning, toilet- og badvogne såvel som kantine og byggeplads kontor. Vi tilbyder også gerne råd og vejledning omkring den bedste indretning af faciliteterne på byggepladsen, ligesom vi råder over en stor udlejningsflåde og derfor ofte kan tilbyde omgående levering til netop din byggeplads.

Byggeplads faciliteter til ethvert behov

Sikre og moderne faciliteter på byggepladsen er alfa og omega for et veludført byggeprojekt. Når du vælger FOCUS Moduler A/S som din leverandør og samarbejdspartner på byggepladsen, er du garanteret erfaring, omtanke og høj kvalitet.

Vi tilbyder således at sørge for alt i forbindelse med etablering af faciliteter til din byggeplads – lige fra afspærring, transport, opstilling, sammenbygning samt forsyningstilslutninger til eksempelvis vand og el, ligesom vi også gerne varetager efterfølgende drift i form af f.eks. rengøring, opfyldning, kantineservice m.m.

Uanset om du søger en samarbejdspartner til levering af samtlige faciliteter til din byggeplads, eller blot har behov for en enkelt eller få mandskabsvogne, letvogne eller toiletvogne, er vi hos FOCUS Moduler A/S klar til at imødekomme netop dine behov. Vi råder over en stor udlejningsflåde af moderne pavillon og modulløsninger, og kan meget ofte tilbyde omgående levering af forskellige typer faciliteter til byggepladser.

Fordele med byggeplads faciliteter fra FOCUS Moduler A/S:

  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Vi klarer forsyningstilslutning
  • Mulighed for efterfølgende drift i form af rengøring og kantineservice m.m.
  • Fleksible løsningsmodeller, der kan flyttes og/eller udvides hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om byggeplads faciliteter!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning