Du er her: Forside > Byggeplads > Byggepladskontor

Byggepladskontor

Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder vi moderne moduler og pavilloner til byggepladskontorer og alle former fo mandskabsfaciliteter til byggepladsen. Vi har en stor lejeflåde, og kan ofte tilbyde hurtig levering, uanset om du har brug for et helt standard byggepladskontor eller ønsker en specialtilpasset løsning. Husk, at du hos os altid får gratis råd og vejledning – og dertil selvfølgelig uforpligtende tilbud på løsningen til netop din byggeplads. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om de mange muligheder!

Moderne byggepladskontorer med alle faciliteter

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mange års erfaring med indretning af byggepladser, og hos os er du garanteret moderne byggepladskontorer med et sundt indeklima og høj komfort for dine medarbejdere. Når du vælger et byggepladskontor fra os, er du sikker på at få lige netop den løsning, du har brug for – uanset om faciliteterne skal anvendes i en kortere eller længere periode.
Pavilloner til ny administrationsbygning med kontor og velfærd

Skal du etablere moderne kontorfaciliteter på byggepladsen, så skal du tage fat i os hos FOCUS Moduler A/S! Her møder du mange års erfaring og ekspertise inden for indretning af byggepladser i alle størrelser – og fik vi nævnt, at med egen produktion kan vi til enhver tid tilbyde lige nøjagtig den skrædderesyede specialtilpasning af dit byggepladskontor, som du ønsker dig! Vores fleksible modulbaserede løsninger kan leveres i alle størrelser, og kan bygges sammen efter behov – også i flere etager. 

Med en byggepladskontor løsning fra FOCUS Moduler A/S sikrer du dine medarbejdere tidssvarende og komfortable rammer for det daglige arbejde. Vores bæredygtige modulbyggeri er konstrueret i miljørigtige materialer, der i samspil med moderne varme- og ventilationsløsninger sikrer et supergodt indeklima, der er garant for trivsel og  velfærd på kontoret. Vi hjælper også gerne med indretning, møblering og servicering ligesom vi naturligvis tilbyder byggepladskontorer i totalentreprise løsninger.

Kontakt os på telefon eller e-mail, og vi finder sammen den løsning, der matcher netop jeres behov – og vi er altid klar med uforpligtende råd og vejledning.

Byggepladskontor fra FOCUS Moduler A/S:

  • Bæredygtigt modulbyggeri
  • Sundt indeklima
  • Moderne faciliteter
  • Alt i møbler og indretning
  • IT- og netværksinstallationer
  • Høj komfort
  • Skræddersyede løsninger

– og meget, meget mere…

Byggepladskontor fra FOCUS Moduler A/S

Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S

Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S
Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S
Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S
Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S
Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S
Bestil byggepladskontor hos FOCUS Moduler A/S

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om byggeplads faciliteter!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning