Du er her: Forside > Pavilloner > Pavillon fritidshuse

Pavillon fritidshuse

Tag FOCUS Moduler A/S med på råd, når du skal bygge nyt fritidshus! Vi er din garant for et moderne byggeri med et supergodt indeklima – og så tilbyder vi en meget konkurrencedygtig pris på vores løsninger i pavilloner, når du ser det i forhold til traditionelt fritidshuse byggeri. Kontakt os gerne allerede i dag og hør nærmere!

OBS: Grundet travlhed kan vi i øjeblikket ikke tilbyde at afgive priser på fritidshuse​.

Skønne pavillon fritidshuse leveret over hele landet

Når du vælger et fritidshus fra FOCUS Moduler A/S har du både mulighed for selv at være med i hele processen – eller du kan vælge at lade os opføre dit fritidshus i totalentreprise. Efter tegningsmaterialet er godkendt, og aftalen er på plads – så skal du egentlig blot bruge tiden på  at glæde dig til at modtage dit nøglefærdige fritidshus.

Hos FOCUS Moduler A/S bygger vi alle fritidshuse i egen produktion, og vi leverer over hele Danmark. Fordi vi kan varetage meget af konstruktionen på forhånd, og ikke behøver at være på lokationen for dette, sparer vi rigtig meget tid i byggeprocessen. Vi er ikke afhængige af vejr og vind, og vores egne medarbejdere forestår opsætning på din grund  – så planlægningen af byggeprocessen er der også nemt helt styr på hos os.

Går du med tanker om at bygge et nyt fritidshus, så kontakt os for gratis og uforpligtende rådgivning – vi hjælper dig hurtigt med at blive klar til at nyde ferien i dit nye fritidshus!

Fordele med pavillon fritidshuse fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solid og langtidsholdbare materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om fritidshuse!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning