Du er her: Forside > Om os > Egen produktion

Egen produktion

Når du mangler plads, er FOCUS Moduler A/S det sikre valg – med egen produktion i vores 5.000m² faciliteter ved hovedsædet i Randers tilbyder vi skræddersyede pavilloner og modulbyggeri til alle former for anvendelse, uanset om byggeriet skal bruges midlertidigt eller permanent. Vi har mere end 30 års erfaring i pavillon og modulbyggeri branchen, og vores kompetente medarbejdere sikrer dig ekspertisen til at styre både små og store sager hurtigt, enkelt og professionelt i mål.

FOCUS Moduler A/S - eget værksted
Energioptimering i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S
Energioptimering i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S

Egen produktion sikrer effektiv proces

Fra ide til tegnebrættet

Egen produktionen hos FOCUS Moduler A/S starter på vores interne tegnestue, hvor projektmedarbejderne med grundige visualiseringer i forbindelse med tilbudsfasen giver dig det bedste beslutningsgrundlag. Her anvender vi projektering med 3D til forventningsafstemning. Med den nyeste viden og CAD-programmer, viser vores tegnestue dig således byggeriet, inden det forlader tegnebrættet.

Eget værksted indendørs

Herefter bygger vi din pavillon eller modulbygning på vores eget værksted i en indendørs hal. På værkstedet arbejder dygtige håndværkere med produktionen af dit byggeri, og fordi vi færdiggør mest muligt på værkstedet inden døre, er du sikret en effektiv byggeproces med minimal vejr afhængighed. Pavillonerne og modulerne fra FOCUS Moduler A/S er lavet i tørre materialer, så når vi bygger løsningerne i vores egen produktion, eliminerer vi tillige risiko for fugtskade i konstruktionerne – som det eller kan forekomme ved et byggeri, der udelukkende bygges udendørs i vådt vejr.

Egen produktion hos FOCUS Moduler A/S
Rådgivning

Et solidt og sikkert valg

Uanset om du har akut behov for flere kvadratmeter eller påtænker et længerevarende projekt, er et byggeri produceret på FOCUS Moduler A/S eget værksted et solidt og sikkert valg. Vi giver alle vores byggeprojekter merværdi gennem transparens, ærlighed og oprigtig meningstilkendegivelse, ligesom vi har fokus på kvalitet og energioptimering i løsningen. Vi sørger altid for at holde os opdateret i forhold til den nyeste viden indenfor bygningsreglement og standarder – for vi mener, at god rådgivning fra en seriøs samarbejdspartner er altafgørende for projektets succes.

Gratis rådgivning og tilbud

Har du spørgsmål – både om vores egen produktion eller pavilloner og modulbyggeri – er du altid velkommen til kontakt os på enten telefon eller mail – vi tilbyder altid gratis, professionel rådgivning og uforpligtende tilbud.

FOCUS Moduler A/S Eget værksted

Indendørs produktion

FOCUS Moduler A/S Eget værksted

Dygtige håndværkere

FOCUS Moduler A/S Eget værksted

Solidt byggeri

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner og modulbyggeri!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk