Du er her: ForsidePavilloner > Institutionspavilloner

Institutionspavilloner

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mange års erfaring med etablering af forskellige typer insitutioner i pavilloner – det gælder både daginstitutioner, børnehaver, vuggestuer med mere. Vi har således leveret institutionspavilloner til både offentlige og private organisationer, så kontakt os gerne for råd og vejledning – vi er klar til at hjælpe dig videre.

Moderne institutionspavilloner

Hos FOCUS Moduler A/S leverer vi moderne institutionspavilloner til alle formål. Hos os får du smukke og komfortable rammer om din institution, uanset om der er tale om en daginstitution, børnehave, vuggestue eller noget helt fjerde. Kontakt os for gratis råd og vejledning omkring pavillon byggeri til institutioner.

Etablering af institutioner i pavilloner fra FOCUS Moduler A/S hjælper til at skabe trygge rammer om hverdagen for både store og små. Her får du topmoderne byggeri med et sundt indeklima – og et nærmest vedligeholdesfrit ydre.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til institutioner, der matcher lige netop dine behov for størrelse, indretning, materialevalg, udformning med mere – og vi er ikke låst på materialer, størrelser eller andet. Vi lægger stor vægt på energioptimering i byggeriet, hvorfor vi har fokus på løsninger, der eksempelvis anvender solcelleanlæg og varmepumper m.v.

Fordele med institutionspavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på institutionspavilloner:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om institutioner!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning