Du er her: Forside > Byggeplads > Containere, toiletter m.m.

Containere,
toiletter m.m.

Når det kommer til containere, har FOCUS Moduler A/S en række forskellige løsningsmuligheder. Vi kan tilbyde både nye og brugte containere, standard containere og specialcontainere til etablering af f.eks. lager-, toilet- eller velfærdsfaciliteter – naturligvis altid med individuelle indretningsmuligheder. Vi råder over egen produktion og lagerplads, og er således altid klar til hurtigt at rykke på en given opgave, også når det gælder større events og begivenheder.

Galleri: Eksempler på containere i anvendelse

Individuel indretning af containere

FOCUS Moduler A/S tilbyder en række forskellige løsninger indenfor containere, både i form af standard containere og special containere.

Mangler du eksempelvis ekstra lagerkapacitet på byggepladsen eller i virksomhedens daglige drift, kan en isoleret container være en omkostningseffektiv løsning – og er godset følsomt over for temperaturudsving kan en løsning med f.eks. køl og frys være aktuel.

Indenfor toilet og badeforhold tilbyder vi hos FOCUS Moduler A/S ligeledes en række forskellige løsninger – det gælder også udlejning til events, så kontakt os gerne for uforpligtende tilbud.

Vi løser store såvel som små opgaver inden for containere mm – og vi lægger vægt på de elementer, der er vigtige for dig, for at skabe et trygt samarbejde omkring leverancen. Således kan du være sikker på, at det vigtigste for os er, at du som kunde får en god og professionel service til den aftalte tid og kvalitet – samt ikke mindst til den rigtige pris.

Typiske container anvendelsesmuligheder:

  • Kontor
  • Mødefaciliteter
  • Lager – også isoleret
  • Køl og frys
  • Bad
  • Toilet
  • Omklædning

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om byggeplads faciliteter!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning