Du er her: Forside > Om os > Totalentrepriser

Totalentrepriser

Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder vi også at opføre modulbyggerier eller pavillonløsninger i totalentrepriser, således du blot kan bestille ”varen” og læne dig tilbage. I en totalentreprise varetager vi således hele processen i dit byggeprojekt for dig – lige fra idé grundlag til udførelse/opførelse og frem til, du får nøglen til din nye bygning overleveret.
Kontor- og værkstedspavillon med porte
Kontorbygning opført i pavilloner
Beboelsesløsning til efterskole opført i modulbyggeri

Hvad er totalentrepriser?

Entrepriseformen totalentreprise anvendes oftest i forbindelse med større bygge- og anlægsprojekter. Totalentreprisens absolutte fordel for dig som kunde er, at du overlader alle processer til totalentreprenøren – og du derfor kun skal kommunikere med én person. Du får en fast pris og en fast tidsplan, og så er det vores ansvar, at prisen og tidsplanen overholdes.

Især i en totalentreprise er god rådgivning fra en seriøs samarbejdspartner altafgørende for projektets succes. Således er vi hos FOCUS Moduler A/S ikke tilfredse, før du som kunde er tilfreds – det sikrer dig det bedst mulige resultat igennem byggeriet. Vi giver alle vores byggeprojekter merværdi gennem transparens, ærlighed og oprigtig meningstilkendegivelse, og det er altid dig som kunde, der er i fokus – lige fra første spadestik til overlevering af nøglen.

Gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud på byggeri i totalentreprise

Har du brug for kompetent vejledning omkring netop dit projekt, får du hos FOCUS Moduler A/S altid gratis og uforpligtende rådgivning – også når det gælder modulbyggeri i totalentreprise.

Husk, at i en totalentreprise forestår vi hele processen fra tegnebrættet til aflevering af den nøglefærdige løsning – det er nemt for dig som kunde.

Vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe dig, så kontakt os idag for en grundig afklaring af mulighederne.

Totalentrepriser hos FOCUS Moduler A/S

Nøglefærdigt byggeri – fra idé til indflytning med totalentreprise

Ønsker du dit næste byggeri opført med fokus på synergi mellem økonomi og tid, er et byggeri i totalentreprise fra FOCUS Moduler A/S et godt valg. Vi sørger altid for at holde os opdateret i forhold til den nyeste viden indenfor bygningsreglement, materialer samt projekteringsydelser – og så går vi langt for at imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Når du som kunde vælger modulbyggeri eller pavillon løsninger i totalentreprise hos os, får du en samlet “pakkeløsning”, hvor vi forestår hele processen fra idégrundlag til udførelse/opførelse. Det betyder helt konkret, at vi varetager alle skridt i byggeprocessen – også i forhold til eksempelvis myndighedsansøgninger og byggetilladelser, kranarbejde, transport, jord og -betonarbejde samt forsyningstilslutninger og IT- og netværksinstallationer m.m.

Totalentreprise processen i samarbejde med FOCUS Moduler A/S:

1. Idégrundlag

Du henvender dig til FOCUS Moduler A/S med din idé – vi mødes og snakker projektet igennem med dig, får vendt og drejet dine krav, ønsker og behov til det nye byggeri, hvordan det skal anvendes, og af hvem.

2. Aftalegrundlag

Når idégrundlaget er på plads, indgår vi aftalen om totalentreprisen som entrepriseform – således varetager vi nu dit byggeprojekt, og tager hånd om hele byggeprocessen fra start til slut. Du kan glæde dig til at få nøglen!

3. Projektering

Vi anvender projektering med 3D til forventningsafstemning. Med den nyeste viden og CAD-programmer, viser vores tegnestue dig byggeriet, inden det forlader tegnebrættet og du foretager endelige valg.

4. Produktion

Efter projekterings processen påbegynder vores dygtige håndværkere produktionen af byggeriet på vores eget værksted. Fordi vi færdiggør mest muligt på værkstedet indendøre, er du sikret en effektiv byggeproces med minimal vejrafhængighed.

5. Jord- og støbearbejde

På selve lokationen for byggeriet sørger vores solide samarbejdspartnere for en række forskellige aktiviteter såsom kranarbejde, transport, jord og -betonarbejde, evt. støbning af fundament m.m. Grunden klargøres til opstilling og tilslutning af modulbyggeriet.

6. Transport

Når modulbyggeriet er konfigureret og færdiggjort så meget som muligt fra værkstedet, transporteres det til den klargjorte grund, hvor det efterfølgende opstilles. Vi er naturligvis opdateret på nyeste bygningsreglement, og sikrer altid overholdelse af lovkravene.

7. Montage og tilslutninger

Modulbyggeriet monteres på lokationen, og tilslutninger udføres – elinstallationer, vand, kloak, VVS mv. Vi tilbyder ligeledes at udføre  IT- og netværksinstallationer, samt opsætning af alarmsystemer osv.

8. Møblering

Sidste skridt i byggeprocessen er indretning og møblering. Vi har erfaring med stort set alt: Institutioner, kontorbyggerier, skoler og undervisning, sommer- og fritidshuse samt mandskabs- og omklædningsfaciliteter til den professionelle bygherre.

9. Nøglefærdigt byggeri

Dit nye modulbyggeri er færdigt og klar til indflytning. Sammen holder vi afleveringsmøde, og skulle der mod forventning være mangler, udbedres disse. Nøglen overdrages, og lokalerne kan tages i brug – og være til glæde og gavn mange år frem i tiden.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om byggeri i totalentreprise!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk