Du er her: Forside > Pavilloner > Pavillon til kontor

Pavillon til kontor

Brug for kontorfaciliteter? Hos FOCUS Moduler A/S finder du pavillon løsninger til kontorer, både i form af enheder til permanent eller midlertidig opstilling. Vores kontorer er af høj kvalitet, og lokalerne tilbyder moderne komfort og godt indeklima. Vi rådgiver gerne omkring din næste kontor pavillon løsning – gratis og uforpligtende.

Moderne pavilloner til kontorer

Komfortable og moderne rammer for kontoret, hvor du tilbringer det meste af arbejdsdagen, kræver god omtanke og godt håndværk. Når du vælger en pavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S til dit kontor får du hele pakken – vi lægger nemlig vægt på at imødekomme dine behov og ønsker på bedste vis.

Kontorer i pavilloner fra FOCUS Moduler A/S giver dig og dine kolleger et super godt indeklima i moderne ramme. Bygger du i pavilloner frem for traditionelt, permanent byggeri, opnår du tillige fordele i form af langt højere grad af fleksibilitet, såfremt der på et senere tidspunkt opstår behov for udvidelse af faciliteterne. Byggeri i pavilloner giver nemlig mulighed for både at flytte bygning og etablere flere etager til yderst fornuftige priser.

Har du behov for at udvide dine kontor faciliteter, står vi hos FOCUS Moduler A/S klar til at hjælpe dig videre i processen med dit projekt. Vi tilbyder altid gratis rådgivning, og med mere end 30 års erfaring inden for pavilloner og modulbyggeri ved vi, hvad vi snakker om. Husk, at vi også tilbyder totalentrepriser på kontorer i pavilloner, så du blot skal glæde dig til at få nøglen til dit nye kontor!

Fordele med pavilloner til kontor fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på pavillon til kontor:

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om kontorer!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning