Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Skole > Undervisningspavillon

Undervisningspavillon

FOCUS Moduler A/S leverer undervisningspavilloner til alle typer uddannelser. Vi kan i egen produktion skræddersy din løsning, således den imødekommer alle krav og ønsker, der måtte være – også hvis det drejer sig om en helt specifik uddannelse. Kontakt os i dag, og du er hurtigt  på vej til etablering af en moderne undervisningspavillon!

Topmoderne undervisningspavilloner

Moderne uddannelser kræver moderne faciliteter. Med undervisningspavilloner fra FOCUS Moduler A/S er du hjulpet rigtig godt på vej  – her kan du nemlig få skræddersyet byggeriet til netop den specifikke skole eller uddannelse, der skal foregå i lokalerne.

Når du samarbejder med FOCUS Moduler A/S omkring etablering af undervisningspavilloner er du garanteret en partner, der lægger vægt på bæredygtighed i byggeriet, og som målretter energirigtige løsninger med miljøvenlige materialer. Selve byggeprocessen optimeres af, at vi har egen produktion og kan præfabrikere meget af undervisningspavillonen på indendørs værksted, inden pavillonen fragtes til lokationen, hvor den skal anvendes.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mange års erfaring med byggeri af undervisningspavilloner. Vi leverer gerne løsningen i totalentreprise, således du ved aflevering modtager en nøglefærdig løsning, der er klar til undervisningen kan gå i gang. Er du i tvivl om mulighederne med byggeri i pavilloner, eller vil du først og fremmest gerne have yderligere informationer, er vi altid klar med uforpligtende råd og vejledning omkring dit projekt.

Fordele med undervisningspavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på undervisningspavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om skoler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning