Du er her: Forside > Om os

Om os –
FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S er det sikre valg, når du mangler plads. Vi er en privat danskejet virksomhed og med vores 5.000m² produktionsfaciliteter og 25.000m² lagerplads, tilbyder vi skræddersyede modul- og pavillonløsninger fra egen produktion til alle typer formål. Vi lægger vægt på, at du som kunde får en god og professionel service til den aftalte tid og kvalitet samt til den rigtige pris. FOCUS Moduler A/S leverer naturligvis overalt i Danmark.

Udformning, størrelse, indretning og materialer skræddersys til dine behov på eget værksted
FOCUS Moduler A/S tilbyder individuel modulbyggeri
Vi er tilfredse, når du er tilfreds!

Sådan arbejder vi:

Kom med os på arbejde, når vi leverer en modulløsning: Et stort logistik-puslespil med transport, kran og afspærring går op, og modulerne monteres.

Vi er tilfredse, når du er tilfreds!

Med mere end 30 års erfaring med løsning af alle typer opgaver inden for pavilloner og modulleverancer sikrer vores kompetente medarbejdere dig, at vi har ekspertisen til at styre små såvel som store sager hurtigt, enkelt og professionelt i mål. God kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser med personlighed er nøgleordene bag FOCUS Moduler A/S succes.

Vores interne tegnestue og projektmedarbejdere giver dig det bedste beslutningsgrundlag med visualiseringer og tilbud på en nøglefærdig modulleverance, uanset om det gælder midlertidige eller permanente opstillinger.

Vi tilbyder nye og brugte løsninger indenfor alle produktkategorier, og råder over ca. 1.000 udlejningsenheder indenfor pavilloner, moduler, mandskabsvogne, genhusningsmoduler, toiletter, containere – ja, kort sagt moduler til ethvert behov og formål.

Har du specielle ønsker, der afviger fra vores standarder, tilbyder vi individuel modulbyggeri, hvor modul- og pavillonløsninger skræddersys til at dække netop dine ønsker og behov i forhold til udformning, størrelse og indretning såvel som materialer.

Ønsker du en samarbejdspartner, der ikke er tilfreds, før du som kunde er tilfreds, er vi det sikre valg.

Alle opgaver tilbydes udført i totalentreprise:

  • Rådgivning, tegningsarbejde, beregninger, myndighedsbehandling
  • Transport, kranarbejde, opklodsning
  • Jordstøbearbejde, belægningsarbejde, tilslutninger
  • Energiforsyninger, ventilation, køl, netværksinstallationer, IT, alarm
  • Inventar, møbler
  • Drift, herunder rengøring, opfyldning, kantineservice
  • Nøglefærdige Løsninger.

Uanset om du er er interesseret i at leje eller købe, står vi klar til at hjælpe dig videre – kontakt os for uforpligtende rådgivning og tilbud. Vi glæder os til at servicere dig!

Børsen Gazelle 2019
Succes virksomhed 2020

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner og moduler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk