Du er her: Forside > Om os > Energioptimering

Energioptimering

Hos FOCUS Moduler A/S har vi fokus på energioptimering i ethvert byggeri. Det betyder, at vi allerede i projekteringsfasen arbejder indgående med både valg af materialer og forsyningskilder såvel som optimering af drift for det færdige byggeri.

Energioptimering i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S
Energioptimering i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S
Energioptimering i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S

Fleksibelt modulbyggeri med energioptimering i fokus

Hos FOCUS Moduler A/S har vi fokus på energioptimering samtidig med, at vi lægger vægt på, at der skal være sammenhæng mellem æstetik, økonomi og bygbarhed. Vi har et mål om at skabe god sammenhæng i vores kunders projekter, hvorfor vi allerede i projekteringsfasen arbejder med aktive tiltag i forbindelse med materialevalg.

Daginstitution i totalentreprise

Med FOCUS Moduler A/S modulbyggeri vil du opleve et skarpt øje for energioptimering i byggeriet såvel som en høj grad af fleksibilitet i udformningen, både hvad angår antal etager, størrelse, udformning, indretning og inventar. Vi har altid fokus på lavt energiforbrug og materialevalg – og modulbyggeri kræver derudover kun et minimum af udvendig vedligeholdelse

Hos FOCUS Moduler A/S producerer vores dygtige håndværkere ethvert modulbyggeri på vores eget værksted. Fordi vi færdiggør mest muligt af byggeriet på værkstedet inden døre, er du således sikret en effektiv byggeproces med minimal vejrafhængighed.

Gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud på dit næste modulbyggeri

Har du brug for kompetent vejledning omkring netop dit projekt, får du hos FOCUS Moduler A/S altid gratis og uforpligtende rådgivning – også når det gælder modulbyggeri med energioptimering i fokus.

Husk, at vi gerne tager projekter i totalentreprise, således vi forestår hele processen fra tegnebrættet til aflevering af den nøglefærdige løsning.

Vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe dig, så kontakt os idag for en grundig afklaring af mulighederne.

Miljøvenlige materialer

Valg af materialer

Energirigtige løsninger

Energioptimerede løsninger

Komfortabelt indeklima

Komfortabelt indeklima

Energioptimering og industrialisering

Industrialiserede løsninger sikrer en god og optimeret byggeproces under de rette forhold i vores tempererede fabrikshaller, hvor vi kan håndtere byggematerialer tørt og godt. En industrialiseret løsning minimerer også de normale risikofyldte grænseflader, som oftest ses på normale byggepladser.

Flytbarhed og fleksibilitet er nøgleordene bag vores moduler og pavilloner, der kan genanvendes i mange år. Ofte når vores løsninger endda ud til flere forskellige kunder i løbet af bygningernes levetid. Det betyder i praksis, at en modulbygning, som oprindeligt var en børnehave, sagtens på sigt kan blive til et moderne kontorbyggeri for den næste kunde. Det sparer både ressourcer og medvirker til at nedbringe forbrug og produktionsomkostninger.

Materialevalg

Hos FOCUS Moduler A/S vægter vi gode kvalitetsmaterialer og CE-mærkede bygningskomponenter højt. Vi ønsker at sikre sundt og levedygtigt byggeri til vores kunder både nu og i fremtiden,  og derforer vores primære hovedprodukt træ-materialer, som indkøbes efter FSC-mærkning. Det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Kvalitet og økonomi

Hos FOCUS Moduler A/S ser vi stort potentiale i at skabe effektivt byggeri, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller flot og tidssvarende arkitektur. Med vores præfabrikerede byggerier kan vi både levere hurtigere og bygge billigere – på alle tider af året.

Når produktionen kan foregå i opvarmede lokaler under tag, bliver fremstillingen og leverancen så effektiv som muligt. Med gentagelsesprincipper sikres højere kvalitet samtidig med, at prisniveauet bliver særdeles attraktivt.

I kraft af at det meste af produktionen foregår indendørs, kan der bygges hele året rundt, og endda opføres adskillige kvadratmeter på relativ kort tid. Samtidig kan der bygges to steder på én gang: I vores fabrikshaller udfører vi op mod 85% af den færdige løsning, mens der på byggepladsen samtidig udføres jord, kloak og støbearbejde.

Det økonomiske aspekt viser sin styrke i gennemprøvede byggeprincipper, som kan genbruges fra projekt til projekt. Det gælder, uanset om der er tale om en enkelt modulopstilling eller større opstillinger med ubegrænset antal sammenbyggede moduler. Byggeriet tilgodeser til hver en tid netop de behov, den enkelte kunde har i hver konkrete sag.

BR2020 – Lavenergi

Hos FOCUS Moduler A/S efterlever vi kravene i Bygningsreglement 2018/2020. Her er der fokus på energibesparelser, lavt energiforbrug og materialevalg kombineret med høj grad af komfort for vores kunder. For dig som bruger af byggeriet betyder det blandt andet et super godt indeklima i topmoderne faciliteter.

Gratis og uforpligtende rådgivning hos FOCUS Moduler A/S

Energi, design og komfort

Med vores tilgang til energioptimerede løsninger, anvendes der BIM (Building Information Modeling) i vores projekteringsfaser. Via 3D-programmer kan vi i designfasen gennemprøve materialevalg og sammensætning – værktøjer, der gør, at vi kan gøre noget aktivt i forhold til sommerkomfort, vinterkomfort samt tekniske installationer, herunder: Supplerende el-energi, ventilation og varme/køle teknikker. I vores tekniske materialevalg går vi ligeledes altid efter lavenergiløsninger, med reducering af elforbrug til følge.

Alt dette skal være med til at sikre, at fremtidens kunder opnår den rette brugertilfredshed samt et komfortabelt indeklima, når byggeriet skal i drift.

Gratis og uforpligtende rådgivning hos FOCUS Moduler A/S

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om energioptimering i modulbyggeri!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk