Du er her: ForsidePavilloner > Pavilloner til ophold

Pavilloner til ophold

Skab komfortable og moderne rammer for dine opholds faciliteter med et pavillon byggeri fra FOCUS Moduler A/S. Her få du dansk byggeri i topkvalitet, leveret til den aftalte tid, og til den aftalte pris. Vi har mange års erfaring med levering af pavilloner til ophold, også i totalentreprise – kontakt os gerne for gratis og uforpligtende rådgivning.

Komfortable pavilloner til ophold

Uanset om det drejer sig om faciliteter til institutioner eller beboelse, er et pavillon byggeri fra FOCUS Moduler A/S et godt udgangspunkt for enhver form for ophold. Hos os er der fokus på moderne energioptimerede løsninger med varmepumper og solcelleanlæg – og så kræver pavillon byggeri kun et minimum af udvendig vedligeholdelse efterfølgende.

Fordelene med byggeri i pavilloner til ophold er mange. Du får moderne materialer, og et byggeri, der er er tilpasset omgivelserne – eksempelvis i form af valg af beklædning. Et godt indeklima sikres ved brug af energioptimerede løsninger med blandt andet varmepumper og solcelleanlæg.

FOCUS Moduler A/S har gennem årene leveret mange pavillon løsninger til ophold, både som institutioner, bosteder og til privat beboelse. Vi tager gerne projekter i totalentreprise, således vi forestår hele processen fra tegnebrættet til aflevering af den nøglefærdige løsning til ophold. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak og rådgivning omkring pavilloner til ophold.

Fordele med pavilloner til ophold fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide, langtidsholdbare materialer
  • Fokus på energioptimering og -besparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på pavilloner til ophold:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner til ophold!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning