Du er her: Forside > Brugtbørs

Brugtbørs

Brugtbørsen indeholder ledige typer og opstillinger, som kan lejes eller købes hos FOCUS Moduler A/S. Vi har altid en række forskellige brugte løsninger til salg eller leje. Husk, at du altid er velkommen til at besøge os for at kigge nærmere på de moduler, du overvejer kan dække dit behov.

Brugte pavilloner og modulbygninger

Her på brugtbørsen finder du det aktuelle overblik over ledige brugte pavilloner og modulbygninger, du kan købe eller leje hos FOCUS Moduler A/S. Ønsker du yderligere informationer omkring en eller flere af de vist pavilloner eller modulbygninger, er du meget velkommen til at kontakte os – vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ledige:

Delvist udlejede, udlejede og solgte moduler og pavilloner:

BEMÆRK: Disse løsninger er ikke længere tilgængelige, men vi kan bygge lignende eller tilsvarende. Kontakt os for nærmere drøftelse.

Brugte pavilloner og moduler til ethvert behov

vores adresse ved Randers har vi altid et stort udvalg af forskellige opstillinger samt enkeltmoduler. Her tjekker og gennemgår vores egne erfarne medarbejdere alle brugte enheder på vores eget værksted.

Har du brug for specifikke indretninger eller ændringer når du køber en brugt løsning, hjælper vi således også gerne med det – og som altid hos FOCUS Moduler A/S til den aftalte tid og den aftalte pris.

Kontakt os gerne, idet vi altid har “nyt brugt” på vej ind, og som ikke nødvendigvis er med på denne side endnu.

Vi tilbyder brugte enheder inden for:

  • Pavilloner og moduler
  • Individuel modulbyggeri
  • Beboelse og genhusning
  • Kontormoduler
  • Mandskabsvogne & Skurvogn
  • Containere – toiletter – mm.

Og meget, meget mere…

Gør en god handel

Kontakt os for gode priser på brugte pavilloner og moduler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk