Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Skole > Skolepavillon

Skolepavillon

Med en skolepavillon fra FOCUS Moduler A/S er du garanteret topmoderne rammer for læringsfaciliteterne – uanset om det er til de små klassetrin i folkeskolen, eller den videregående uddannelse for voksne elever. FOCUS Moduler A/S leverer skolepavilloner til alle typer uddannelser, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed for gratis og uforpligtende rådgivning, når du skal igang med et skolepavillon byggeri. Kontakt os i dag og hør nærmere omkring de mange muligheder med pavilloner!

Skolepavilloner til alle typer uddannelse

Hos FOCUS Moduler A/S tilpasser vi skolepavilloner til behov og ønsker for netop din skole – hvadenten det drejer sig om størrelse, den udvendige beklædning eller selve indretningen af både  klasselokalerne såvel som de øvrige faciliteter, skolepavillonen skal indeholde.

Også når vi bygger skolepavilloner lægger vi hos FOCUS Moduler A/S stor vægt på bæredygtigheden i byggeriet. Derfor har vi altid fokus på at skabe energirigtige løsninger, der bygges med miljørigtige materialer. Det hjælper til at give et supergodt indeklima – således både elever og lærere, der færdes i vores skolepavilloner oplever sunde rammer for hverdagen i skolen.

Planlægger din skole udvidelse af eksisterende faciliteter, eller skal I bygge en helt ny skole, er FOCUS Moduler A/S klar til at hjælpe jer videre med etablering af nye lokaler i skolepavilloner. Vi har mange råd erfaring med levering af både skolepavilloner og andet byggeri til både private og offentlige organisationer – så kontakt os gerne for gratis og uforpligtende rådgivning omkring skolepavilloner. 

Fordele med skolepavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på skolepavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om skoler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning