Du er her: Forside > Pavilloner > Special løsninger med pavilloner

Special løsninger med pavilloner

Hos FOCUS Moduler A/S leverer vi alle typer special løsninger med pavilloner – eksempelvis har vi bygget både et fitnesscenter og et hotel i pavillon byggeri! Har du derfor helt særlige behov og ønsker i forhold til dit byggeprojekt, så kontakt os meget gerne for gratis og uforpligtende rådgivning – en special løsning med pavilloner kan meget vel være den rette model for dig.

Kontakt os:

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Special løsninger med pavilloner til alle formål

Uanset hvad din nye bygning skal anvendes til, kan en special løsning med pavilloner fra FOCUS Moduler A/S meget vel være netop den model, du er på udkig efter. Her får du moderne byggeri med vægt på energioptimering og fleksibilitet – hvor løsninger med eksempelvis solceller og varmepumper såvel som solide, holdbare materialer er i fokus.

Special løsninger med pavilloner giver dig skræddersyet byggeri, der overholder kravene i BR18 og BR20. Vi bygger alle special løsninger med pavilloner i egen produktion og kan derfor tilbyde en meget høj grad af individuel tilpasning på byggeriet.

Når du baserer dit byggeri på special løsninger med pavilloner, er du sikret topmoderne faciliteter med et supergodt indeklima. Derfor finder special løsninger med pavilloner anvendelse på mange område – helt fra fitnesscentre til bosteder og hoteller med meget mere.

Har du brug for kompetent vejledning omkring netop dit projekt, tilbyder vi hos FOCUS Moduler A/S gratis og uforpligtende rådgivning omkring special løsninger med pavilloner – kontakt os i dag for en grundig afklaring af dine muligheder.

Fordele ved special løsninger med pavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Holdbare materialer
  • Fokus på energibesparelser og -optimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Solcelleanlæg og varmepumper
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på special løsninger med pavilloner:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om special løsninger med pavilloner!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning