Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: ForsidePavilloner > Institution > Daginstitution i pavillon

Daginstitution i pavillon

Skab trygge rammer for daginstitutionen med en pavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S. Her får du moderne byggeri, skabt med bæredygtighed og sundt indeklima for øje. Det giver bedre trivsel i hverdagen for både børn og voksne. Vi står altid klar med gratis og uforpligtende råd og vejledning, når der skal etableres daginstitution i pavilloner, så kontakt os gerne allerede i dag.

Trygge rammer i daginstitutionen med pavilloner

Et sundt indeklima er alfa og omega i enhver daginstitution. Med en pavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S får du moderne lokaler, etableret i materialer med vægt på bæredygtighed og fleksibilitet. Det giver tryghed i hverdagen på din daginstitution – kontakt os gerne for gratis og uforpligtende rådgivning.

Når FOCUS Moduler A/S leverer en daginstitution i pavilloner er du sikker på et moderne byggeri, der medvirker til sundhedsmæssigt trygge rammer. Vores pavilloner giver et supergodt indeklima, og tilbyder endvidere et nærmest vedligeholdelsesfrit ydre. Daginstitutioner i pavilloner kan leveres i alle størrelser, da vi arbejder med fleksible løsninger, der både kan bygges sammen i grundplan og i etager. Får du på et senere tidspunkt behov for at udvide kapaciteten, er byggeri i pavilloner et omkostningseffektivt valg, da det nemt kan udvides til en fornuftig pris – og inden for en kort tidsramme.

Ønsker du yderligere information omkring pavillon løsninger til daginsitutioner, står vi hos FOCUS Moduler A/S altid klar med gratis råd og vejledning. Kontakt vores erfarne medarbejdere i dag – så er du allerede godt på vej!

Fordele med daginstitutioner i pavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på daginstitutioner i pavillon:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om daginstitutioner i pavillon!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning