Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: ForsidePavilloner > Institution > Børnehave i pavillon

Børnehave i pavillon

Etablering af børnehave i pavillon tilbydere et fleksibelt og omkostningseffektiv byggeri, der både kan leveres inden for en kortere tidshorisont end et tradtionelt byggeri – og som ligeledes senere nemt kan udvides med flere kvadratmeter efter behov. Hos FOCUS Moduler A/S har vi mange års erfaring med at bygge børnehaver i pavilloner, og vi står gerne til rådighed med gratis og uforpligtende rådgivning omkring mulighederne.

Moderne børnehaver i pavilloner

FOCUS Moduler A/S bygger moderne børnehaver i pavilloner, der overholder nyeste regler og krav – således også BR18 og BR20. Fordelene er mange: Fleksibilitet ved udvidelse, mulighed for flytning af hele eller dele af bygningerne, etablering i flere etager til fornuftige priser – for blot at nævne nogle. Fik vi nævnt et supergodt indeklima?

Hos FOCUS Moduler A/S lægger vi stor vægt på bæredygtighed i byggeriet. Derfor har vi fokus på energirigtige løsninger, der anvender miljørigtige materialer, og vi bygger således også børnhaver i pavilloner på vores eget værksted ved hovedsædet i Randers.

Ønsker du en leverance, hvor du først involveres når nøglen skal afleveres, er FOCUS Moduler A/S det helt rigtige valg. Vi leverer gerne din børnhave i pavillon i totalentreprise, hvor vi styrer projektet med sikker hånd fra tegnebord til indflytning – og altid til aftalt pris og tid. Kort sagt: Vi klarer alt indtil nøglen skal afleveres. Kontakt os i dag, og hør nærmere omkring mulighederne for at etablere en moderne børnehave i pavilloner.

Fordele med børnehaver i pavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på pavilloner til bla. børnehaver:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om børnehaver i pavillon!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning