Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Institution > Vuggestue i pavillon

Vuggestue i pavillon

Hos FOCUS Moduler A/S får du fleksible pavillon løsninger til vuggestuer med alt i pusle- og toiletfaciliteter, garderobe, køkken og opholdsrum: Kort sagt, alt hvad en moderne institution fordrer. Vi bygger gerne vuggestuer i totalentreprise, og kan levere med en kort tidshorisont, når det øgede pladsbehov er akut. Kontakt os gerne for yderligere information – vi giver altid gratis og uforpligtende råd og vejledning.

Fleksibelt byggeri med pavilloner til vuggestuer

Få et høj-isoleret og moderne byggeri til vuggestuen med en pavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S. Vi kan eksempelvis indrette vuggestuen med puslerum, toiletfaciliteter, børnegarderobe, voksengarderobe, opholdsrum, personalerum, liggerum og meget mere. Har I behov for det, bygger vi også gerne tilhørende terrasse, så vuggestue pavillonen integreres med de tilstødende udendørsfaciliteter.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi bred erfaring med levering af vuggestuer og andre typer instutioner i pavillon byggeri. Skal den nye bygning passe ind i eksisterende omgivelser har du med pavilloner stor fleksibilitet og mange valgmuligheder i form af beklædning, eksempelvis i form af fiberplade kombineret med hårdtræs beklædning. Vi udarbejder gerne uforpligtende tilbud og tegningsmateriale, så kontakt os gerne for nærmere drøftelse af mulighederne i forhold til netop dit vuggestue projekt.

Fordele med vuggestue i pavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Pavilloner til vuggestuer og andre institutioner:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om børnehaver i pavillon!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning