Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Ophold > Opholdspavillon

Opholdspavillon

Hos FOCUS Moduler A/S får du opholdspavilloner i topkvalitet, som vi nemt skræddersyr og tilpasser i egen produktion – så de matcher og imødekommer netop dine specifikke ønsker og krav til faciliteterne for dit ophold. Uanset om det vedrører offentlige eller private institutioner, bosteder eller beboelse leverer vi den opholdspavillon, du har brug for!

Opholdspavilloner i topkvalitet

Med opholdspavilloner fra FOCUS Moduler A/S er du sikker på en beboelses- eller institutionsløsning, der overholder kravene i BR18/BR20, og som samtidig giver dig nogle yderst komfortable rammer uanset typen af ophold. 

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mere end 30 års erfaring inden for byggeri af pavillon løsninger til for eksempel ophold. Når du samarbejder med os omkring opholdspavilloner, kan du være sikker på, at det er dig som kunde, der er i centrum – fra første skitse til overlevering af nøglen.

Når du skal opføre nye opholdspavilloner, er kompetent og kvalificeret rådgivning og forståelse af dit projekt altafgørende. Hos FOCUS Moduler A/S arbejder vi efter en nøje tilrettelagt proces helt fra det initiale idegrundlag. Kontakt os for at høre nærmere, og hvis du ønsker rådgivning omkring opholdspavilloner – vi er klar til at hjælpe dig videre med netop dit projekt!

Fordele med opholdspavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på opholdspavilloner:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner til ophold!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning