Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Ophold > Bosted i pavillon

Bosted i pavillon

Et moderne bosted i pavillon fra FOCUS Moduler A/S kendetegnes ved byggeri i topkvalitet med øje for detaljen – og ikke mindst fokus på bæredygtighed i materialevalg samt energirigtige løsninger. Har du brug for erfaren rådgivning, er vi klar til at være din seriøse samarbejdspartner, der styrer dit bosted sikkert i mål – kontakt os gerne allerede i dag!

Moderne bosted i pavillon

Et bosted i pavillon skal optimalt set skabe både komfortable og trygge rammer om hverdagen for beboerne, uanset om bostedet er etableret som institution eller til privat beboelse. Hos FOCUS Moduler A/S hjælper vi dig med at skabe de optimale rammer for dit bosted i pavillon – og vi har mere end 30 års erfaring inden for pavillon og modulbyggeri.

Når du skal etablere et bosted, er en pavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S en både moderne, komfortabel og omkostningseffektiv løsning, især set i forhold til traditionelt byggeri. Med et bosted i pavillon opnår du en høj grad af fleksibilitet i udformningen af bygningen både hvad angår størrelse og valg af såvel indvendige materialer som udvendig beklædning. Du har tillige mulighed for at skabe en ejendom, som efter færdiggørelse kun kræver et minimum af udvendig vedligeholdelse fremover.

Hos FOCUS Moduler A/S tilbyder vi altid gratis og uforpligtende rådgivning omkring etablering af bosted i pavillon – kontakt vores erfarne medarbejdere i dag, og hør nærmere om de utallige muligheder, der er med byggeri i pavillon til bosteder.

Fordele med bosted i pavillon fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på bosted i pavillon:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner til ophold!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning