Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri > Skole & Undervisning

Skole &
Undervisning

Skole og undervisning kræver gode fysiske rammer, hvor trivsel for både elever og lærere er i højsædet. Med modulbaseret byggeri fra FOCUS Moduler A/S kommer du langt – vores fleksible løsninger har fokus på energioptimering og solide materialer, så du kan være sikker på et super godt indeklima. Vi tilbyder endvidere alle typer løsning i totalentreprise, så er du udkig efter en nøglefærdig løsning er vi også klar til at hjælpe dig her.

Individuel modulbyggeri: Skole & Undervisning
Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Pavilloner & moduler til skole & undervisning

Er pladsen blevet for trang, eller skal du bygge nye faciliteter til skole eller undervisning, er indviduel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S en fleksibel løsning, der giver jer gode fysiske rammer for lektionerne mange år frem i tiden.

Uanset behov – og typen af uddannelse, lokalerne skal rumme -, kan vores pavilloner og moduler tilpasses specifikt efter jeres ønsker. Om der er tale om en selvstændig bygning, eller om I ønsker en tilbygning til eksisterende byggeri, er underordnet – alt kan lade sig gøre. Med modulbaseret byggeri er fleksibiliteten i højsædet, hvilket i høj grad er med til at fremtidssikre løsningen, da udvidelse – f.eks. Med flere etager – altid kan foretages til fornuftig pris og inden for en langt kortere tidshorisont end med traditionelt byggeri.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mere end 30 års erfaring inden for pavilloner og moduler – også til skoler og undervisning. Kontakt os for gratis og uforpligtende rådgivning, hvis du går med planer om udvidelse af faciliteterne – vi er klar til at hjælpe dig!

Fordele med FOCUS Moduler A/S modulbyggeri:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om skole og undervisning!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning