Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri

Individuel
Modulbyggeri

Har du helt specielle ønsker til arkitektur, størrelse på din bygning, til indretningen eller andet, så tilbyder FOCUS Moduler A/S netop den løsning, der passer dig og imødekommer ethvert behov. Vi ved, at ingen kunder er ens, og derfor skræddersyr vi vores løsninger indenfor indviduel modulbyggeri, således behov til både størelse, materialevalg og indretning tilgodeses mest muligt.

Løsninger med individuel modulbyggeri

Salgskontor i moderne modulbyggeri

Salgskontor i moderne modulbyggeri

200 m2 indbydende salgskontor i modulbyggeri leveret af FOCUS Moduler A/S: Topmoderne kontormiljø med sundt indeklima og flot indretning.

Pavilloner til ny administrationsbygning

Pavilloner til ny administrationsbygning

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter herunder storkøkken opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Kvalitetsløsninger med individuel modulbyggeri

Fordelene ved modulbyggeri i samarbejde med FOCUS Moduler A/S er mange: Fleksibilitet ved udvidelse, mulighed for flytning af hele eller dele af bygningerne, etablering i flere etager til fornuftige priser – for blot at nævne nogle.

Med individuel modulbyggeri opnås et super godt indeklima, og samtidig er det væsentlig billigere end traditionelt byggeri. FOCUS Moduler A/S tilbyder individuelt modulbyggeri opført som i BR18 og BR20. Solidt håndværk udført på dansk værksted i høj kvalitet betyder ubegrænset levetid.

Vi tilbyder også at levere individuel modulbyggeri, hvor vi styrer projektet i totalentrepriser til aftalt pris og tid. Kort sagt: Vi klarer alt indtil nøglen skal afleveres. Ønsker du således en leverance, hvor du først involveres når nøglen skal afleveres, er FOCUS Moduler A/S det helt  rigtige valg.

Typiske anvendelsesmuligheder er:

  • Kontorer
  • Mødelokaler
  • Domicilløsninger
  • Butikker
  • Beboelse
  • Skoler og institutioner
  • Kantine
  • Omklædning
  • Sygehuse og laboratorier

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om individuel modulbyggeri!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning