Du er her: Forside > Om os > Bæredygtighed

Bæredygtighed

Hos FOCUS Moduler A/S har vi fire specifikke pejlemærker, som understøtter vores forretning i forhold til bæredygtighed og fleksibilitet. Disse fire pejlemærker bliver uddybet i vores vision om at være en bæredygtig virksomhed, med et bæredygtigt produkt.
Bæredygtighed i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S
Bæredygtighed i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S
Bæredygtighed i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S

Fleksibelt modulbyggeri med bæredygtighed i fokus

Hos FOCUS Moduler A/S har vi fokus på bæredygtighed samtidig med, at vi lægger vægt på, at der skal være sammenhæng mellem æstetik, økonomi og bygbarhed. Vi har et mål om at skabe social bæredygtighed i vores kunders projekter, med aktive tiltag og materialer allerede i projekteringsfasen.

Bæredygtighed i modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S

Med bæredygtigt modulbyggeri du vil opleve en høj grad af fleksibilitet i udformningen, både hvad angår antal etager, størrelse, udformning, indretning og inventar. Vi har fokus på energibesparelser, lavt energiforbrug og miljørigtige materialer – og modulbyggeri kræver derudover kun et minimum af udvendig vedligeholdelse

Hos FOCUS Moduler A/S producerer vores dygtige håndværkere ethvert bæredygtigt modulbyggeri på vores eget værksted. Fordi vi færdiggør mest muligt af byggeriet på værkstedet inden døre, er du således sikret en effektiv byggeproces med minimal vejr afhængighed.

Gratis og uforpligtende rådgivning og tilbud på dit næste modulbyggeri

Har du brug for kompetent vejledning omkring netop dit projekt, får du hos FOCUS Moduler A/S altid gratis og uforpligtende rådgivning – også når det gælder bæredygtigt modulbyggeri.

Husk, at vi gerne tager projekter i totalentreprise, således vi forestår hele processen fra tegnebrættet til aflevering af den nøglefærdige løsning.

Vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe dig, så kontakt os idag for en grundig afklaring af mulighederne.

Miljøvenlige materialer

Miljøvenlige materialer

Energirigtige løsninger

Energirigtige løsninger

Komfortabelt indeklima

Komfortabelt indeklima

Bæredygtighed og industrialisering

Industrialiserede løsninger sikrer en god og optimeret byggeproces under de rette forhold i vores tempererede fabrikshaller, hvor vi kan håndtere byggevarer på en CO2-venlig og miljørigtig måde. En industrialiseret løsning minimerer også de normale risikofyldte grænseflader, som oftest ses på normale byggepladser.

Flytbarhed og fleksibilitet er nøgleordene bag vores moduler, der kan genanvendes i mange år, og oftest når vores produkter ud til flere forskellige kundebehov på deres levetid. Det betyder i praksis, at en modulbygning som oprindeligt var en børnehave, sagtens på sigt kan blive til et moderne kontorbyggeri for den næste kunde. Det er miljøbesparende og i tråd med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling i forhold til at fremme bæredygtigt forbrug og produktion.

Miljø

Miljøvenlige materialer og CE-mærkede bygningskomponenter vægter vi højt hos FOCUS Moduler A/S. Vi ønsker at sikre sunde og levedygtige løsninger til vores kunder både nu og i fremtiden, samt at tage et socialt ansvar for vores allesammens levevilkår på kloden. Derfor er vores primære hovedprodukt træ-materialer, som indkøbes efter FSC-mærkning – det betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Kvalitet og økonomi

Hos FOCUS Moduler A/S ser vi stort potentiale i at skabe effektivt byggeri, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller flot og tidssvarende arkitektur. Med vores præfabrikerede byggerier kan vi levere hurtigere og bygge billigere – på alle tider af året.

Når produktionen kan foregå i opvarmede lokaler under tag, bliver fremstillingen og leverancen så effektiv som muligt. Med gentagelsesprincipper sikres højere kvalitet samtidig med, at prisniveauet bliver særdeles attraktivt.

I kraft af at det meste af produktionen foregår indendørs, kan der bygges hele året rundt, og endda opføres adskillige kvadratmeter på relativ kort tid. Samtidig kan der bygges to steder på én gang: I vores fabrikshaller udfører vi op mod 85% af den færdige løsning, mens der på byggepladsen samtidig udføres jord, kloak og støbearbejde.

Det økonomiske aspekt viser sin styrke i gennemprøvede byggeprincipper, som kan genbruges fra projekt til projekt. Det gælder, uanset om der er tale om en enkelt modulopstilling eller større opstillinger med ubegrænset antal sammenbyggede moduler. Byggeriet tilgodeser til hver en tid netop de behov, den enkelte kunde har i hver konkrete sag.

BR2020 – Lavenergi

Hos FOCUS Moduler A/S efterlever vi kravene i Bygningsreglement 2018/2020. Her er der fokus på energibesparelser, lavt energiforbrug og miljørigtige materialer kombineret med høj grad af komfort for vores kunder. For dig som bruger af byggeriet betyder det et super godt indeklima i topmoderne faciliteter.

Gratis og uforpligtende rådgivning hos FOCUS Moduler A/S

Energi, design og komfort

Med vores tilgang til energirigtige løsninger, anvendes der BIM (Building Information Modeling) i vores projekteringsfaser. Via 3D-programmer kan vi i designfasen gennemprøve materialevalg og sammensætning – værktøjer, der gør, at vi kan gøre noget aktivt i forhold til sommerkomfort, vinterkomfort samt tekniske installationer, herunder: Supplerende el-energi, ventilation og varme/køle teknikker. I vores tekniske materialevalg går vi ligeledes altid efter lavenergiløsninger, med reducering af elforbrug til følge.

Alt dette skal være med til at sikre, at fremtidens kunder opnår den rette brugertilfredshed samt et komfortabelt indeklima, når byggeriet skal i drift.

Gratis og uforpligtende rådgivning hos FOCUS Moduler A/S

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om bæredygtighed i modulbyggeri!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk