Du er her: Forside > Om os > Referencer

Referencer

Med mere end 30 års erfaring indenfor produktion, salg og udlejning af pavillon- og modulbyggeri, mandskabsvogne til byggepladser og moduler til alle typer formål, kender vi hos FOCUS Moduler A/S alt til at løse både mindre og større opgaver. Mangler du ideer og indblik i løsningen til netop dit projekt, kan et kig på vores referencer måske inspirere.

Salgskontor i moderne modulbyggeri

Salgskontor i moderne modulbyggeri

200 m2 indbydende salgskontor i modulbyggeri leveret af FOCUS Moduler A/S: Topmoderne kontormiljø med sundt indeklima og flot indretning.

Pavilloner til ny administrationsbygning

Pavilloner til ny administrationsbygning

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter herunder storkøkken opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Vi tager hånd om din løsning

I et samarbejde med FOCUS Moduler A/S kan du være sikker på, at det er dig som kunde, der er i centrum. Det er dine ønsker til størrelse, indretning, materialer og udseende, der er det vigtigste.

Vi bygger moderne kvalitetsløsninger i henhold til BR10, BR15 eller BR20 kravene – med stort fokus på energioptimering. Hos os får du vedligeholdelsesfrie bygninger med lavt energiforbrug bygget lige efter dine ønsker og behov, – og naturligvis leveret til tiden og samtidig til yderst attraktive priser.

Ønskes byggeriet udført som totalentreprise, udfører FOCUS Moduler A/S nøglefærdige løsninger omfattende alt lige fra rådgivning, tegningsarbejde, beregninger og myndighedsbehandling over transport, kranarbejde, opklodsning, jord- og støbearbejde, belægningsarbejde og tilslutninger til energiforsyninger, ventilation, køl, IT, alarm samt inventar, køkkener og møbler.

Vi styrer totalentrepriser til aftalt pris og tid, så ønsker du et byggeri, hvor du først involveres når nøglen skal afleveres, er FOCUS Moduler A/S det helt rigtige valg af samarbejdspartner.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner og moduler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk