Du er her: Forside > Pavilloner > Skole > Uddannelsescenter i pavillon

Uddannelsescenter i pavillon

Med et uddannelsescenter etableret i pavillon byggeri fra FOCUS Moduler A/S får du et moderne byggeri med fokus på energioptimering og sundt indeklima. Vi leverer gerne løsningen i totalentreprise, så du ved aflevering modtager nøglefærdige lokaler, der er klar til undervisning. Kontakt os gerne for gratis og uforpligtende rådgivning.

Få et moderne uddannelsescenter i pavillon

Skal du etablere uddannelsescenter i pavillon er FOCUS Moduler A/S den bedste samarbejdspartner, når du ønsker en erfaren leverandør, der altid har fokus på at levere en løsning, der på bedst mulig vis matcher dine specifikke ønsker og behov. Med mange års erfaring i levering af uddannelsescenter i pavillonbyggeri er vi klar til at vejlede, rådgive og tage godt hånd om dit projekt.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi fokus på energioptimering  i byggeriet, også når vi leverer et uddannelsescenter i pavillon. Vi lægger vægt på at skabe et godt indeklima på baggrund af anvendelsen af gode materialer i optimale løsningsmodeller. Således kan vi medvirke til at dit uddannelsescenter i pavillon byggeri bliver et sundt og godt sted at opholde sig og modtage undervisning i mange timer om dagen.

Fordele med uddannelsescenter i pavillon fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Langtidsholdbare materialer
  • Fokus på energioptimering og -besparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på uddannelsescenter i pavillon:

Pavillon modul til undervisning

Pavillon modul til undervisning

Flot modulbygning til skole, der først er udvidet med 1. etage. I denne bygning er etableret 6 store klasselokaler på hver 70m², fordelergang samt toiletter.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om skoler!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning