Bæredygtigt ModulbyggeriBæredygtigt modulbyggeri

Totalentrepriser

Eget værkstedEgen produktion

Du er her: Forside > Pavilloner > Kontor > Mødelokalepavillon

Mødelokalepavillon

Inviter dine forretningsforbindelse inden for i smukke og indbydende lokaler med en mødelokalepavillon fra FOCUS Moduler A/S. Vi leverer solidt håndværk, og hvis du ønsker det – også gerne i form af nøglefærdige løsninger! Med en mødelokalepavillon er du sikret flotte rammer omkring dit næste kundemøde.

Professionelle rammer med en mødelokalepavillon

Når du køber eller lejer en mødelokalepavillon hos FOCUS Moduler A/S er du garanteret indbydende og moderne byggeri, der gavner og glæder mange år frem i tiden. Det er bundsolidt håndværk, leveret med kunden i centrum – og har du travlt med at passe din egen forretning, tilbyder vi meget gerne mødelokalepavilloner i totalentreprise.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi gennem mange år leveret mødelokalepavilloner til både små og store virksomheder i dansk erhvervsliv. Vi tilbyder både permanente og midlertidige løsningsmodeller, der til enhver tid kan skræddersys netop jeres behov – uanset hvor specifikke faciliteter, I måtte kræve.

Med en mødelokalepavillon kan du byde gæster og forretningsforbindelser inden for i moderne lokaler, der overholder de nyeste krav – således også kravene i BR10, BR15 eller BR20. Vi lægger tillige stor vægt på bæredygtighed i byggeriet, hvorfor vi har fokus på energirigtige løsninger, der anvender miljørigtige materialer.

Fordele med mødelokalepavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Miljørigtige materialer
  • Fokus på energibesparelser
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om mødelokalepavilloner!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning