Du er her: Forside > Kontormoduler

Kontormoduler

Vokser virksomheden, og er situationen flere medarbejdere end skriveborde, kan vi hos FOCUS Moduler A/S hjælpe dig med en fleksibel og omkostningseffektiv kontormodul løsning – så alle dine medarbejdere kan komme glade på arbejde. Vi har stor erfaring med opstilling med kontormoduler, der sammenbygges efter projektets omfang til det antal medarbejdere der er behov for – således kan du i stedet for dyre, permanente bygninger hurtigt få indbydende kontorpladser, der både kan købes, men også lejes for lige netop den periode, I har brug for.

Kontormoduler til domiciler, mødelokaler, ophold m.m.

Moderne kontor og mødefaciliteter i modulbygning

Uanset om du har brug for et enkelt kontormodul til byggepladsen, eller vækst i antallet af medarbejdere kræver en enten midlertidig eller permanent udvidelse i tilknytning til eksisterende domicil, kan du hos FOCUS Moduler A/S få en skræddersyet løsning tilpasset netop jeres behov.

Hos FOCUS Moduler A/S har vi mere end 30 års erfaring med salg og udlejning af pavilloner og moduler. Vores kontormoduler kan sammensættes og konfigureres således de imødekommer næsten ethvert behov, uanset om anvendelsen gælder decideret kontor, mødelokale, ophold, kantine, butik, reception – eller noget helt syvende!

Med kontormoduler fra FOCUS Moduler A/S er du garanteret moderne kontorer med masser af plads og lys, ligesom det gode indeklima er i højsædet. Vi klarer ligeledes IT- og netværksinstallationer, samt anden ønsket teknologi, så jeres kontormoduler danner rammen om en fuldt udstyret, moderne arbejdsplads.

Hos os kan du både købe og leje kontormoduler. Lejer du den ønskede plads, er du fri for forpligtelser i forhold til bygningsvedligeholdelse, og vi tilbyder endvidere at sørge for løbende drift og service – f.eks. i form af rengøring, opfyldning, kantinedrift, etc.

Fordele med FOCUS Moduler A/S kontormoduler:

  • Hurtig opstilling
  • Midlertidig eller permanent løsning – køb eller leje
  • Tilpasses, så de imødekommer netop dine behov
  • Godt indeklima
  • Moderne arbejdsplads

– og meget, meget mere…

Galleri: Eksempler på kontormoduler i anvendelse

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning