Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri > Special løsninger

Special
løsninger

Med individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S har du mulighed for det helt unikke, skræddersyede byggeri. På vores eget værksted bygger vores dygtige håndværkere din løsning – der kæles for detaljen, og kvaliteten er altid i top! Vores kunder skal have det bedste, og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.

Individuel modulbyggeri: Special løsninger

Special løsninger med individuel modulbyggeri

Når du vælger en special løsning fra FOCUS Moduler A/S har du mulighed for at få noget – ja, helt specielt. Vores moderne og fleksible pavilloner og moduler kan skræddersys til at imødekomme selv de mest specifikke krav til både størrelse, arkitektur, materialer og indretning.

Samtidig får du en omkostningseffektiv byggeproces, der i høj grad er vejruafhængig, og som tager langt kortere tid end et traditionelt byggeri. Vores special løsninger kan både etableres som tilbygning til eksisterende byggeri – det være sig faste bygninger eller allerede etableret modulbyggeri – og som selvstændige, fritstående bygninger. Får du i fremtiden behov for at udvide dit individuelle modulbyggeri, kan løsninger fra FOCUS Moduler A/S udvides, ligesom du kan etablere flere etager på bygningen til en fornuftig pris.

Har du brug for inspiration eller vejledning til en special løsning, tilbyder vi altid gratis rådgivning og tilbud. Tag en snak med vore erfarne medarbejdere, – og husk at også vores special løsninger tilbydes i nøglefærdige totalentrepriser, hvor vi omhyggeligt varetager hele processen for dig.

Med FOCUS Moduler A/S special løsninger får du:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • En skræddersyet løsning fra inderst til yderst
  • Solide og langtidsholdbare materialer
  • Fokus på energibesparelser og -optimering
  • Fleksibelt byggeri, der kan udvides efter behov.

 

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om special løsninger!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning