Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri > Kontor & Administration

Kontor &
Administration

Ønsker du et fleksibelt, omkostningseffektivt byggeri til kontor og administration, som også lever op til nyeste krav som BR18 eller BR20 – så er individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S en oplagt løsning. Hos os får du topmoderne lokaler med et supergodt indeklima, og med eget værksted kan vi skræddersy modulerne til netop jeres ønsker og behov.

Individuel modulbyggeri: Kontor & Administration

Salgskontor i moderne modulbyggeri

Salgskontor i moderne modulbyggeri

200 m2 indbydende salgskontor i modulbyggeri leveret af FOCUS Moduler A/S: Topmoderne kontormiljø med sundt indeklima og flot indretning.

Pavilloner til ny administrationsbygning

Pavilloner til ny administrationsbygning

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter herunder storkøkken opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Moderne faciliteter til kontor & administration

Moderne kontorer og administrationslokaler kræver omtanke og godt håndværk i udførelsen. Begge dele får du til fulde, når du vælger individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S – vi lægger nemlig vægt på, at dine ønsker og behov imødekommes på bedste vis, og alle vores projekter bygges på eget værksted ved hovedsædet i Randers.

Individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S tilbyder et supergodt indeklima – og så er modulbyggeri ikke at forglemme væsentligt billigere end traditionelt byggeri. Læg dertil, at du med i pakken får en meget høj grad af fleksibilitet i tilfælde af, at det engang i fremtiden bliver nødvendigt at udvide byggeriet: Det er nemlig muligt både at flytte hele eller dele af bygningen, ligesom etablering i flere etager kan ske til fornuftige priser.

Går du med tanker om at udvide faciliteterne til kontor og administration, står vi hos FOCUS Moduler A/S klar til at hjælpe dig videre med dit projekt. Vi tilbyder altid gratis rådgivning, og med mere end 30 års erfaring inden for pavilloner og modulbyggeri ved vi, hvad vi snakker om!

Fordele med FOCUS Moduler A/S modulbyggeri:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om kontorer og administration!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning