Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri > Institutioner & Bosteder

Institutioner &
Bosteder

Individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S er en oplagt løsning til institutioner og bosteder, der ønsker et fleksibelt, omkostningseffektivt byggeri, der lever op til nyeste krav som BR10, BR15 eller BR20. Hos os får du moderne lokaler, der konstrueres og bygges til at imødekomme netop jeres behov og ønsker på bedste vis.

Individuel modulbyggeri: Institutioner & Bosteder

Institutioner & Bosteder med individuel modulbyggeri

Institutioner og bosteder kan med stor fordel benytte sig af individuel modulbygger fra FOCUS Moduler A/S ved etablering af nye faciliteter – også som totalentreprise, hvor vi leverer en komplet, nøglefærdig løsning. Og det endda lige fra første tegning til byggeriet er klar til indflytning.

Fordelene ved modulbyggeri til institutioner og bosteder i samarbejde med FOCUS Moduler A/S er mange: Blandt andet kan vi nævne fleksibilitet ved udvidelse samt mulighed for flytning af hele eller dele af bygningerne – ligesom etablering i flere etager kan ske til fornuftige priser.

FOCUS Moduler tilbyder individuelt modulbyggeri til institutioner og bosteder opført som BR10, BR15 eller BR20. Solidt håndværk udført på vores eget værksted i høj kvalitet – det betyder en effektiv byggeproces, hvor vi er ikke er afhængige af vejret, således du er sikret en projektperiode, der overholder både tidsplaner og budgetter. Ønsker du yderligere information om løsninger, vi har leveret til institutioner og bosteder, er altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende rådgivning og tilbud.

Typiske anvendelser for modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S:

  • Børnehaver
  • Skoler
  • Voksenundervisning
  • Laboratorier
  • Kontorfaciliteter
  • Opholdssteder

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om institutioner og bosteder!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning