Du er her: Forside > Individuel modulbyggeri > Fritidshuse & Modulhuse

Fritidshuse &
Modulhuse

Skal du bygge sommerhus eller fritidshus, er individuel modulbyggeri i samarbejde med FOCUS Moduler A/S en omkostningseffektiv løsningsmodel. Vores skræddersyede modulbyggeri tilpasses og imødekommer alle dine behov på bedst mulig vis – uanset om det gælder størrelse, indretning eller andet. Find inspiration til netop dit projekt her på siden, og kontakt os gerne, hvis du har brug for yderligere information.

OBS: Grundet travlhed kan vi i øjeblikket ikke tilbyde at afgive priser på fritidshuse​.

Fritidshuse & sommerhuse med individuel modulbyggeri

Individuel modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S har mange anvendelsesmuligheder – også i form af sommerhuse, fritidshuse, kolonihavehuse, klubhuse, annekser – og meget, meget mere. Vi leverer også gerne nøglefærdige løsninger i totalentreprise, så alt du skal gøre er blot at være klar til at flytte ind i dit nye byggeri!

Modulbyggeri fra FOCUS Moduler A/S til alle former for fritidshuse og sommerhuse giver dig energirigtige løsninger med optimal indretning, der skræddersys til at imødekomme netop dine behov. Vi tilbyder huse med individuel størrelse, leveret komplet med alle el og vvs installationer samt ventilation og varmeanlæg som eksempelvis varmepumper, vandbårne anlæg, jordvarme eller lign. Møbler og inventar hjælper vi også gerne med.

Selve byggeriet af dit nye fritidshus eller sommerhuse sker på vores eget værksted, hvorefter modulerne transporteres til opstillingsstedet, hvor huset samles og tilsluttes forsyning mv. Herved klares så meget af byggeprocessen som muligt uafhængigt af vejrliget, – og dit nye fristed er klar til den aftalte tid, til den aftalte pris.

Fordele med FOCUS Moduler A/S modulbyggeri til fritidshuse & sommerhuse:

  • Mulighed for totalentreprise
  • Skræddersyet, så fritidshuset imødekommer netop dine behov
  • Energioptimering
  • Langtidsholdbare materialer
  • Optimal indretning

– og meget, meget mere…

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om fritidshuse og sommerhuse!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning