Du er her: ForsidePavilloner > Ophold > Beboelsespavillon

Beboelsespavillon

Når du vælger en beboelsespavillon fra FOCUS Moduler A/S er du garanteret et topmoderne byggeri med et supergodt indeklima. Vi lægger stor vægt på energioptimering i byggeriet, og har således fokus på løsninger med f.eks. solcelleanlæg og varmepumper. Kontakt os for uddybende information – vi tilbyder altid gratis og uforpligtende rådgivning.

Beboelsespavilloner i høj kvalitet

Beboelsespavilloner fra FOCUS Moduler A/S giver dig et sundt byggeri og trygge rammer om hverdagen. Her får du høj kvalitet og topmoderne faciliteter med en høj grad af fleksibilitet i udformningen, både hvad angår antal etager, størrelse, udformning, indretning og inventar.

Har du brug for at etablere nye opholdsfaciliteter i form af en beboelsespavillon, tilbyder vi hos FOCUS Moduler A/S altid gratis og uforpligtende rådgivning. Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner i forhold til byggeri og levering af beboelsespavilloner – uanset om du er privat, virksomhed eller offentlig institution, og med mere end 30 års erfaring i bagagen, er vi godt rustet til at hjælpe dig i mål med den allerbedste løsningsmodel til netop din specifikke beboelsespavillon. Ring elller skriv til os og hør nærmere om det utallige muligheder der er med pavillon byggeri!

Fordele med beboelsespavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på beboelsespavilloner:

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om pavilloner til ophold!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning