Du er her: ForsidePavilloner > Kontor > Administrationspavillon

Administrationspavillon

Topmoderne, komfortable lokaler med et supergodt indeklima – det er hvad du kan forvente af en administrationspavillon fra FOCUS Moduler A/S. Vi kan skræddersy din løsning fuldstændig, så din nye administrationspavillon imødekommer alle behov i forhold til både udseende og indretning. Kig med her for inspiration – og kontakt os gerne for yderligere information!

Administrationspavilloner til mange formål

Køb eller lej din nye administrationspavillon hos FOCUS Moduler A/S – her får du altid høj kvalitet og solidt håndværk. Vi fremstiller vores administrationspavilloner i egen produktion, så du har garanti for, at vi leverer en løsning, der altid imødekommer netop dine behov og ønsker.

Administrationspavilloner fra FOCUS Moduler A/S kan tilpasses og indrettes til mange formål – måske er du på udkig efter en midlertidig løsning til ledelsen, mens byggeriet af dit nye kontordomicil foregår, måske har du brug for et mere permanent byggeri. Uanset formålet, så er vi altid klar med gratis råd og vejledning, så du får startet helt rigtigt på dit nye pavillonbyggeri.

Når du vælger en administrationspavillon løsning fra FOCUS Moduler A/S sikrer du dig et fornuftigt og omkostningseffektivt byggeri, der til enhver tid kan udvides. Pavillonerne kan skræddersys til at passe ind i eksisterende miljø og omgivelser, både i form, farve og beklædning.

Fordele med administrationspavilloner fra FOCUS Moduler A/S:

  • Topmoderne byggeri – fra eget værksted
  • Supergodt indeklima
  • Solide materialer
  • Fokus på energioptimering
  • Alt i IT- og netværksinstallationer
  • Minimalt udvendig vedligehold
  • Fleksibelt byggeri, der kan flyttes hvis behov opstår.

– og meget, meget mere…

Eksempler på administrationspavilloner, vi har leveret:

Salgskontor i moderne modulbyggeri

Salgskontor i moderne modulbyggeri

200 m2 indbydende salgskontor i modulbyggeri leveret af FOCUS Moduler A/S: Topmoderne kontormiljø med sundt indeklima og flot indretning.

Pavilloner til ny administrationsbygning

Pavilloner til ny administrationsbygning

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter herunder storkøkken opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Kontorbygning i modulbyggeri

Kontorbygning i modulbyggeri

Højisoleret moderne modulbygning til kontor-, møde- samt velfærdsfaciliteter opført for en af landets største grønne industrivirksomheder.

Brug for hjælp?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning om administrationspavilloner!

Telefon 87 10 90 9987 10 90 99

E-mail: info@focusmoduler.dkinfo@focusmoduler.dk

Modulbyggeri

Pavilloner

Kontormoduler

Byggeplads

Genhusning